Over ons

DID Solutions is een ICT bedrijf gevestigd in Lille in de Antwerpse Kempen. Sinds 2006 levert het diensten op het gebied van Informatie en Communicatietechnologie (ICT) in de breedste zin van het woord. Daarbij fungeert het als centraal aanspreekpunt voor zijn klanten. Of het nu gaat om hardware, software op maat gemaakt, betrouwbare servers, netwerken en/of kantoor automatisering, DID Solutions kan de gepaste oplossing bieden.

Door kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service hoeft u geen zorgen meer te hebben om uw automatiseringsomgeving. Zowel bedrijven als particulieren kunnen met al hun ICT vragen terecht bij DID Solutions. Er wordt samen gezocht naar het pakket op maat.

De drijvende krachten achter DID Solutions zijn al sinds 2004 actief in maatwerk oplossingen. Daarbij is onder andere expertise opgebouwd op logistiek gebied met name in de automobiel industrie. De maatwerk oplossingen die ontwikkeld zijn voor deze branche zijn toonaangevend. Auto onderdelen vragen om een efficiĆ«nte en snelle logistieke afhandeling. Deze dynamische branche kenmerkt zich nog meer door specifieke regelgeving en verregaand geautomatiseerde leveranciers en klanten. Verder levert DID Solutions ook diensten in de transportsector, in de voedingssector, aan particulieren, …

De grote troeven van het bedrijf zijn onder andere flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en maatwerk. Wijzigingen kunnen snel en adequaat omgezet worden in een geautomatiseerde oplossing. Zo wordt de software platformonafhankelijk ontwikkeld. Dat wil zeggen dat deze bijvoorbeeld zowel in een Unix omgeving als op het Microsoft Windows platform kan draaien.

Er wordt getracht de efficiƫntie te verhogen voor de klanten door het beheer van de automatisering zoveel mogelijk vanop afstand uit te voeren door middel van beveiligde verbindingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.