ABOUT US

DID Solutions is een klein ICT bedrijf gevestigd te Poederlee. DID Solutions levert sinds 2006 diensten op het gebied van Informatie en Communicatietechnologie (ICT) in de breedste zin van het woord. Daarbij fungeren wij als centraal aanspreekpunt voor onze klanten. Of het nu gaat om maatwerk software, betrouwbare servers op basis van MicrosoftWindows Server 2003, netwerken of kantoor automatisering, DID Solutions geeft u hierbij graag de nodige info.

 

Geen zorgen meer om uw automatiseringsomgeving met onze kwalitatief hoogstaande oplossingen. Kwaliteit lijkt een vanzelfsprekend begrip, maar meestal wordt kwaliteit achteraf ervaren. Wij hebben ervoor gekozen om onze kwaliteit vooraf herkenbaar te maken. Wij bieden dus niet alleen onze eigen kwaliteit maar ook die van onze partners zodat u, als ondernemer, voor kwaliteit kunt kiezen.

 

De drijvende krachten achter DID Solutions. zijn al sinds 2004 actief in maatwerk oplossingen. Daarbij is expertise opgebouwd op logistiek gebied met name in de automobiel industrie. De maatwerk oplossingen die wij hebben ontwikkeld voor deze branche zijn toonaangevend. Auto onderdelen vragen om een efficiënte en snelle logistieke afhandeling. Deze dynamische branche kenmerkt zich nog meer door specifieke regelgeving en verregaand geautomatiseerde leveranciers en klanten.

 

Ook zijn wij actief bij verschillende beenhouwerijen en in de horeca industrie. Deze gebruiken de door ons ontwikkelde kassasystemen. Deze zijn met goedkeuring in gebruik genomen. Onze maatwerk software biedt onder andere koppelingen met EDI systemen (electronic data interchange) maar bijvoorbeeld ook met boekhoudpakketten, en mechanisatie systemen. Ook met dataontsluiting via internet, zoals e-commerce en klantinformatie systemen, hebben wij ruimschoots ervaring. Met ons maatwerk content management systeem kunt u eenvoudig uw door ons ontworpen website zelf voorzien van tekst en afbeeldingen.

 

Onze flexibiliteit is bijna grenzeloos. Veranderingen kunnen wij snel en adequaat omzetten in een geautomatiseerde oplossing. Zo wordt onze maatwerk software platformonafhankelijk ontwikkeld. Dat wil zeggen dat onze software zowel in bijvoorbeeld een Unix omgeving als op het Microsoft Windows platform draait. En voor uw kantoorautomatisering bieden wij goede low-budget alternatieven voor bijvoorbeeld de groupware functies van Microsoft Exchange. Gedeelde en synchroniseerbare agenda’s die toegankelijk zijn via outlook, webinterface, mobiele telefoon en PDA. De bijbehorende mobiele telefonie abonnementen sluiten wij voor u af met databundels en een aantrekkelijke cashback optie of gratis toestellen. Ten slotte bieden wij nog oplossingen voor bijvoorbeeld gecentraliseerd faxen en centraal beheerd antivirus / antispam.

 

En voor uw en onze efficiëntie doen wij het beheer van uw automatisering het liefst op afstand doormiddel van beveiligde verbindingen.